fredag 9 januari 2009

Sista tävlingsdagen


Idag är det sista dagen på vår prinsess-tävling!
Tack alla som länkat och varit med!
Om du ännu inte tävlar har du sista chansen idag. Länka och kommentera eller maila om du inte har någon blogg.
Det är kul att så många ändå hittat till oss. Tack vare era kommentarer har vi också hittat många nya spännande och fina bloggar att besöka.
Vi presenterar vinnaren imorgon! Trevlig helg! Prinsessan och jag

6 kommentarer:

oumberligating sa...

Godmorgon Norrland! Södertörn här bloggar runt så här på morgonkvisten och det ena ger det andra, hamnar på din trevliga och fina blogg, ibland kommer man inte igåg var man har skrivit tidigare alla gånger, men till dig har jag inte gjort någon kommentar för ditt namn "prinsessan och jag" skull jag kommit ihåg. Har nämnligen skickat en inbjudan till hovet att Kronprinsessan är hjärtligt välkommen att besöka en av sina undersåtar i hemmet för att se hur det verkligen ser ut i Sverige hos en sjukpensionerad yngre trebarnsmamma med en dubbelarbetande stackars make(ler) Nja, nu är det inte riktigt så hemskt som det låter och jag är inte galen på något sett, men det är mycket intressant det här med hovhållning, men det ska vi inte börja prata om så här första gången vi möts. Ha en fin dag mvh från Peter Olofssson!

Villa Carl Larsson sa...

Jag har kikat runt lite i din blogg. Vad fin den är :) Men du? Är du från Piteå? Jag snappade upp nappburken från KatarinaK. Hon gör ju så otroligt fina saker. Jag har en del från henne och vill gärna ha mer. Perfekta presenter har hon ju också.

Sista dagen på tävlingen. Nu hoppas jag på det bästa så klart :)

Kram från en annan Pitebo (som inte bor där just nu).

Skogsdoft & havsbris sa...

Vill gärna vara med och tävla om de fina sakerna! :)

Eva sa...

Så snygg cupcakekupan var.

Lönnen 13 sa...

Vilken fin blogg!
Har även jag precis börjat blogga efter att ha fått så mycket inspiration från alla andra bloggar.
Ha en bra fortsättning på bloggandet,jag kikar in igen.

Villa Carl Larsson sa...

Japp, visst är det hennes verk :) Krukan med krydda livet alltså. Det var därifrån jag kom på namnet på min blogg. Tycker det är så fint. Man ska verkligen krydda livet med det lilla extra, eller hur?! :)

Kram