fredag 6 mars 2009

Silverfat med 3 våningar...för 50 spänn!!!


Hur det kan bli?! Numera erkänner jag: -Nej jag tycker egentligen inte om att baka... Men att börja samla på våningaskakfat, det gör jag!


Hur många våningskakfat måste man ha??? Ett vitt, ett cream med spetsmönster, ett blått och ett med chokladpraliner på...räcker det?


...Nej!...Jag väntar fortfarande på ett gamalt i silver med 3 våningar...Jag hoppas varje gång vi är på Vintage-resor att hitta ett...för 50 spänn!!!


På måndag har en lillebror 10-års kalas...så det måste ju bli lite bakning i helgen...Leilas bok plockas nog fram...Sån tur att våran snart 20-åriga Prinsessa tycker om att baka...



Vad fiffigt det är att vi är olika här i världen...det den ena gillar att göra...är den andra novis eller ointresserad av...

Trevlig helg! Prinsessan och jag

6 kommentarer:

annashusidingtuna sa...

Letar också efter våningskakfat, det är så fint!Fin samling du har!
Kram Anna

Ingrid sa...

Nej man kan nog aldrig få för många tror jag ;0) Det är samma med ljuslyktor och kuddar...fniss!

~Livet i byn

Snuttan sa...

underbar samling du fått

Ha en underbar helg

Kram
Åsa

mitt skärgårdsliv sa...

Tror inte man kan få för många av sånt man gillar ;) hoppas du hittar ditt fat ännu. Här borde jag börja baka till dotterns kalas, ska leta lite recept idag! Trevlig helg!

Lönnen 13 sa...

Ja, men det är ju så fint med våningsfat,äger bara ett trevånings.Själv har jag köpt hem ingredienser till Leilas Rocky road.Får se hur det kommer att smaka.På fredag den 13:de åker min 20-åriga isprinsessa upp och tävlar i Luleå.
Kram Anneli

Gårdsromantik sa...

Kakfat i flera våningar är en ny passion för mig - har bara ett ännu så länge - lite pyttigt - mer ett pralinfat så jag behöver ett lite större - gärna 3 våningar!

Ja visst är det tur att man kompletterar varandra.

Kram Maud