torsdag 18 december 2008

Årets kortaste vecka?


Det är så roligt med bloggen. Speciellt när någon hittar hit och dessutom skriver en kommentar eller ett mail! I veckan har vi lagt in en extra växel i livet. Prinsessan är ju inte prinsessa på heltid, ibland klär hon sig i arbetskläder i jobbar i mataffär. Vi har också hunnit med en heldags shopping denhär veckan. Här syns lite inhandlade varor.

Julklappar har vi rationaliserat bort rejält i familjen, så det blir snabbt avklarat i nu i helgen. Så vi handlade mest kläder, pynt och sånt. Zinkkorg till lilltoa, fattigmanssilver-pynt. Vackert tårtfat, och glaskupa med fat...mm
Målningsprojekt har också tagit tid. Ett gammalt (typ 100år) avlutat skåp från min morfars har fått sig vitfärg. Hela hallen har blivit ljusare och trevligare! Jag ska visa före-efterbilder sedan. Det har också målats brädor, vad kul det är!

Vi har ju en liten 4-månaders prins i familjen, vilken härlig omställning! Det är ju 9 år sedan vi hade en baby. Han vill ha ganska mycket uppmärksamhet, och ammning och pyssel som tar tid. Men det är ett kärt besvär. Därför klev jag upp och började måla kring kl.6. Men då tog färgen slut. Vi får alla lika mycket tid under ett dygn, och sedan har vi förmånen att själv prioritera vad som ska göras, vad som är värt att göras.
Välkommen tillbaka! Prinsessan och jag

1 kommentar:

Hem och Lycka sa...

Å gud vilka söta fossingar! Skåpet var verkligen jättefint!

kram