tisdag 17 november 2009

Vintage...

Efter en sommar med loppisbesök i princip varje vecka har jag många fynd jag skulle kunna visa...En lördag sålde en tjej iväg alla sina "Blå girlang" från SIA. Då klippte jag till. Tänker att om jag någon gång blir sommarstugeägare så vill jag inreda den i blått och vitt.


I somras kändes det så nära till sommarstugeköp. Då jag till och med var med i budgivning...Men nu är det mörkt och grått, och känns ganska avlägset...Man kan få ett fint hus för samma pris av vad en stuga kostar.


Jag har upptäckt Vintage-handeln på nätet. Lyckats göra några inköp som känns helt ok. Jag överaskar till och med mig själv. Drottningen av bacillskräck har köpt kläder på tradera! Nåja, jag kollade ju säljares övriga annonser och såg att det verkade fräscht och bra. En klänning med tyll och paljetter, romantik och glamm, kan det bli bättre?


Väskan kommer från "Vintage stories", ett impulsköp som jag blir glad av varje gång jag ser den!
Tur med en blogg att man gör inlägg när man har ork och lust! Det har varit glest med det i höst...Men nu säger Prinsessan förväntansfullt att snart är det 1:a advent och då kör vi igång med alla julförberedelser...(Hjälp!) Det betyder säkert att hon kommer till mitt kök för alla julbak hon planerar. Hon bakar och jag diskar och städar och säkert äter också. Men jag kan nog få igång henne på lite pyssel, det blir nog kul! Och kanske material att visa på bloggen!

Önskar dig en bra dag! Prinsessans mamma

6 kommentarer:

Villa nöystu sa...

Vad roligt att du varit en sådan flitig loppisbesökare i somras. Jag har besökt En, det är det enda jag ångrar. Alltås inte att jag besökte den, utan att jag inte besökte massor :-)

Jättefint med blått och vitt. Hoppas du får din sommarstuga en dag.
Underbara traderafynd, bra sätt att bota bacillskräcken :-)

Må gott, kram Petra

Nallebr.. sa...

åå va fint det ser ut!!! gillar verkligen din stil..

disa sa...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色

Viveka på Humlebacken sa...

Hej
Du var med och rapporterade vårtecken i fjol, vill du inte vara med i år också? Vi har ingen från ditt landskap ännu, och det vore så kul att kunna täcka upp hela Sverige denna gång också. Anmäl dig på gulda@live.se och glöm inte att skriva bloggadress, vad bloggen heter och vilket landskap du bloggar från
kram
Viveka

Smycka dig sa...

Hej mitt första besök hos dig..så fint ni har det och sias serie är ju underbart fin.

Tradera är beroende framkallande..speciellt när man gjort fina fynd...som du gjorde.

Visst är det jobbigt när dom stora barnen flyttar, jag tycker det är underbart att jag skaffade en till liten som förgyller livet.

Återkommer snart igen.
Lotta

Husmys sa...

Det var riktig " i sommarhuset känsla " i det där porslinet, jättefint. Hua inte advent än va!?
Fin klänning drottningen köpt också ;)
Kram Anneli