fredag 23 oktober 2009

Mycket vatten har runnit förbi...


Mycket vatten har passerat förbi oss i Piteälven sedan förra inlägget! Tiden går och med en 1-åring finns inte mycket tid, ork och lust kvar till datorn, tyvärr.


Vi har firat 1-års kalas i augusti. Ett helt fantastiskt kalas med folk i alla åldrar, som ville mingla hos oss i "maräng-verandan". Många ungdomar kom det också?!
Det har firats 19-års kalas också, men det bästa var att han tog körkortet och det firar jag varje dag nästan, speciellt när det är hockeyträning och jag slipper skjutsa! Jag har börjat jobba och Gullefjun har blivit ett dagisbarn. Tiden var inne. Det känns bra. Det finns ju så många vuxna runt honom som hämtar honom, så han behöver inte växa upp på dagis.


Alla barnen har följt med på en veckas semester till Rhodos nu i Oktober. Det var lyxit att kunna åka igen! Det är ju bara några månader sedan vi var i Grekland sist.

Vi lekte från mogon till kväll. Några åk till i rutschbanan och jag hade slagit grabbarna! (Då hade jag inte bromsat) Tack gode Gud för Foppisarna, dom kan man bromsa in med, foppisar som jag sååå föraktat, tillhör numera min favorit outfit. Foppisar, bikini och cyklop då är mitt liv som bäst! Ja vid någon strand i Medelhavet då naturligtvis. I rutschbanor, på stenstrand eller solhet sandstrand...


Fredagkväll i mörka oktober och jag har helt plötsligt huset för mig själv! Det är fredagsmys! Nu blir det levande ljus och bubbelbad! Och ingen som stör...



Trevlig helg! Bara jag (Prinsessan hon har ju eget fredagsmys hemma hos sig!)